Eddy Timmermans (77) is nog steeds niet terecht

Eddy
Eddy (Eduard) Timmermans heeft maandagnamiddag woonzorgcentrum Heilig Hart Heverlee verlaten. Hij geeft soms een verwarde indruk en waarschijnlijk kan hij de weg naar het WZC niet meer vinden. Er is een grote zoekactie gestart naar de man. Wie Eddy ergens ziet, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie op het nummer 016/21.06.10 of het noodnummer 101.

"Mijn vader Eddy Timmermans is deze namiddag ontsnapt uit het woonzorgcentrum Heilig Hart Heverlee. Hij geeft soms een verwarde indruk en misschien kan hij de weg naar het WZC niet meer vinden", zei Maarten Timmermans maandag. "Er is een grote zoekactie gestart. Eerst hebben we gezocht richting Berkenhoflaan in Heverlee, omdat mijn vader tegen een medebewoner zou gezegd hebben dat hij naar zijn vorige woonplaats in Oud-Heverlee ging. Hij zou in de namiddag gesignaleerd zijn aan Brasserie 500 op de Naamsesteenweg. Tot nu toe ontbreekt verder elk spoor van mijn vader. Rond 22 uur zijn we gestart met een 360 graden zoektocht in Oud-Heverlee, vertrekkende vanuit de Boogaardenstraat Prosperdreef, Herendreef en de omgeving van de E40. Ik wil mensen met privécamera's vragen om even terug te spoelen, om te kijken of mijn vader niet voorbij hun huis gewandeld is. Eddy draagt een beige broek, een wit hemd met blauw motief, een blauwe cardigan en een beige jas. Mijn vader is 1.75 meter groot. Alle hulp is welkom."

Intussen is de zoektocht naar Eddy al enkele dagen aan de gang, maar zonder enig spoor. Vandaag wordt er opnieuw massaal gezocht in het Meerdaalwoud.

Eddy is geboren in Diest, woonplaats Halensebaan. Hij was leraar in de Don Boscoschool in Hoboken. Mogelijks is hij naar daar vertrokken. Ook alle tips uit deze regio zijn meer dan welkom.