Dieven op pad

17 november 2019 | 11u29 | Gepost door redactie
Dieven op pad: een overzicht
Onbekenden hebben vrijdag tijdens de dag ingebroken in een woning in de Heikneuterlaan in Kessel-Lo. De bewoners stelden ’s avonds bij thuiskomst vast dat een achterdeur en binnendeur werden opengebroken. Verschillende kamers werden doorzocht. De buit bestond uit geld en juwelen. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. Onbekenden hebben het voorbije weekend ingebroken […]
Het bericht Dieven op pad verscheen eerst op Leuven Actueel.

Onbekenden hebben vrijdag tijdens de dag ingebroken in een woning in de Heikneuterlaan in Kessel-Lo. De bewoners stelden ’s avonds bij thuiskomst vast dat een achterdeur en binnendeur werden opengebroken. Verschillende kamers werden doorzocht. De buit bestond uit geld en juwelen. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek.

Onbekenden hebben het voorbije weekend ingebroken in een huis in de Beukenlaan in Heverlee. De indringers klommen met behulp van een tuinstoel op het dak van de garage aan de achterzijde van de woning. Vervolgens forceerden ze een slaapkamerraam. Er werd schijnbaar niets gestolen. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek.

Het bericht Dieven op pad verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over