Anouk wil Laura’s droom postuum waarmaken

26 juni 2019 | 20u13 | Gepost door redactie
Anouk wil Laura’s droom postuum waarmaken
Op 18 juni 2019  is Laura Delbaere onverwacht in haar slaap overleden. Laura was leerling in het zevende jaar Leefgroepenwerking in Sancta Maria Leuven. Haar klasgenoten werden – midden in de examens – zo goed als mogelijk opgevangen op school.  Laura’s overlijden liet een diepe wonde na en tijdens de proclamatie dinsdagavond werd ze erg […]
Het bericht Anouk wil Laura’s droom postuum waarmaken verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op 18 juni 2019  is Laura Delbaere onverwacht in haar slaap overleden. Laura was leerling in het zevende jaar Leefgroepenwerking in Sancta Maria Leuven. Haar klasgenoten werden – midden in de examens – zo goed als mogelijk opgevangen op school.  Laura’s overlijden liet een diepe wonde na en tijdens de proclamatie dinsdagavond werd ze erg gemist. “Maar vergeten doen we haar nooit, ze zit voor altijd in ons SML-hart”, laat de school weten.

Laura’s grote droom was de dromen van kinderen tussen 3 en 18 jaar waarmaken. Ter nagedachtenis van Laura en om haar droom postuum waar te maken, zette haar zus Anouk een actie op bij Make A Wish. Wie wil, kan een steentje bijdragen en zo hartenwensen van kinderen en jongeren, die aan een levensbedreigende ziekte lijden, vervullen.

Het bericht Anouk wil Laura’s droom postuum waarmaken verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over