Alcohol in het verkeer

10 november 2019 | 14u36 | Gepost door redactie
Alcohol in het verkeer
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een bestuurder die onder invloed reed betrapt door de Leuvense politie. De 38-jarige man uit Bierbeek trok de aandacht van de politie omdat hij zonder lichten door het stadscentrum reed. Hij werd gecontroleerd aan het Smoldersplein en al snel bleek dat hij onder invloed van verdovende middelen […]
Het bericht Alcohol in het verkeer verscheen eerst op Leuven Actueel.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een bestuurder die onder invloed reed betrapt door de Leuvense politie. De 38-jarige man uit Bierbeek trok de aandacht van de politie omdat hij zonder lichten door het stadscentrum reed. Hij werd gecontroleerd aan het Smoldersplein en al snel bleek dat hij onder invloed van verdovende middelen reed. Aangezien hij zijn rijbewijs ook niet bij had werd zijn auto tijdelijk ingehouden.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd een bestuurder met een glas teveel op betrapt op de Leuvense ring. De Luxemburgse auto trok de aandacht van een politiepatrouille door aan hoge snelheid de ring op te rijden ter hoogte van de Naamsepoort. De bestuurder verloor even de controle over zijn voertuig waardoor het over de rijbaan slingerde. Hij kreeg zijn auto snel terug onder controle maar mocht zijn rijgedrag meteen uitleggen aan de inspecteurs die hem tegenhielden. Al snel bleek de 37-jarige man uit Antwerpen te veel gedronken te hebben en zijn rijbewijs werd ingehouden.

Het bericht Alcohol in het verkeer verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over