15de editie Leuven Beachvolley palmt Ladeuzeplein in

4 juli 2019 | 13u30 | Gepost door redactie
15de editie Leuven Beachvolley palmt Ladeuzeplein in
Leuven Beachvolley is een sportevent dat op vijftien jaar tijd uitgroeide tot een druk bezocht meerdaags evenement. Naast volleybal is er ook Spikeball, Kubb, animatie, lekker eten en een gezellige lounge.
Het bericht 15de editie Leuven Beachvolley palmt Ladeuzeplein in verscheen eerst op Leuven Actueel.

Wat 15 jaar geleden begon als een kleinschalig beachvolleybaltoernooi op het Leuvense Martelarenplein, is nu een hip familie-event voor sporters en supporters. De uitstekende faciliteiten en de leuke sfeer zorgen ervoor dat Leuven Beachvolley jaar op jaar kan rekenen op de aanwezigheid van Belgische toppers.

Een verhuis naar het Ladeuzeplein, pal in het midden van de stad, gaf het event nog wat meer cachet: een strand met palmbomen op een unieke, historische locatie. Ondertussen viel er ook steeds meer te beleven op de stranden: nieuwe events, animatie, foodtrucks, de bejubelde familiedagen, … De organisatie gaat sinds de start ook prat op een continue vernieuwing, waarbij de knappe inkleding en het ontwikkelen van een center court – een ware arena geflankeerd met tribunes – bij de recentste ontwikkelingen horen.

Feesteditie

Van de vijftiende editie – een jubileum – mag je nog meer verwachten dan wat je gewoon bent. De organisatie heeft dit jaar nog meer leuke, spannende en coole verrassingen achter de hand. Daarvoor moet je van 16 tot en met 21 juli afzakken naar het Ladeuzeplein in Leuven.

Zon, strand, palmbomen

Heb je niet meteen een vakantie gepland, maar wil je je tenen toch eens in het zand steken of met een cocktail in de hand onder een palmboom zitten, dan is het Leuven Beachvolley iets voor jou: met meer dan 800 ton zand, een handvol palmbomen, een flinke dosis zomerse beats, een plateau verfrissende drankjes en een goede snuif zon moet dat zeker lukken.

Programma

Spelers kunnen hun hart ophalen op hun niveau. Op 16 juli is er een spikeballtornooi, de dag erna een jeugdtornooi. Op donderdag 18 juli wordt er een provinciaal tornooi gespeeld en op vrijdag 19 juli zijn de recreanten aan de beurt en wordt er een kubbtornooi gespeeld. Op woensdag en donderdag nemen bedrijven het tegen elkaar op. Op zaterdag en zondag komt de Belgische top in het volleyball spelen. www.leuvenbeach.be?utm_source=rss&utm_medium=rss

Het bericht 15de editie Leuven Beachvolley palmt Ladeuzeplein in verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over