Livestream Klassiek Concert ten voordele van het Zavelhuis

optreden
Zonta Leuven en de gemeente Herent presenteren op vrijdag 14 mei om 20 uur een prachtig klassiek concert met niemand minder dan de Leuvense sopraan Noémie Schellens en het kamermuziekensemble Euterpe Baroque Consort.

Het kamermuziekensemble Euterpe Baroque Consort speelt onder de artistieke leiding van Bart Rodyns (orgel) muziek van G.F. Händel, M. Corrette en G. Ph. Telemann. Op het programma: 1 concert, 3 klavierconcerti, 3 aria’s, 1 mooi orgel, 1 schitterende stem én een enthousiaste groep strijkers. Een portie pure barok vanuit de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Herent.

De opbrengst van het concert gaat integraal naar het Zavelhuis in Herent. Het Zavelhuis wordt eind dit jaar de thuis van 15 (jong)volwassenen met een beperking uit regio Leuven. Het Zavelhuis wil op een deskundige en warm-menselijke wijze het welzijn van volwassen personen met een beperking bevorderen en zo bijdragen aan een inclusieve samenleving.

Na de aankoop van uw ticket, ontvangt u op 14 mei een e-mail met de link naar de livestream en de instructies. U kan het concert live of uitgesteld bekijken. Volledig coronaproof. Volledig voor het goede doel.

Een ticket voor dit unieke concert kost EUR 15 en is te koop op de website van Zonta Leuven: https://www.zontaleuven.be/nieuws/14052021-klassiek-concert-voor-het-goede-doel

Ondertussen verlopen de bouwwerken van het Zavelhuis zoals gepland. De verhuis is voorzien voor eind oktober-begin november 2021.

zavelhuis

Lees meer over