KLJ Wakkerzeel herstelt gevandaliseerd jeugdlokaal

28 oktober 2021 | 13u54 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
Jongeren slaan met baseballknuppel autoruiten in
Tijdens het weekend van 19 september werd het lokaal van de KLJ van Wakkerzeel, gelegen aan de terreinen van VK Wakkerzeel, het slachtoffer van vandalisme. Alle ramen werden hierbij ingegooid, de zetels werden in brand gestoken. Intussen werd het lokaal met hulp van bereidwillige ouders opnieuw hersteld. Volgende maand wordt op de gemeenteraad van Haacht beslist over een financiële tegemoetkoming om de kosten verbonden aan het herstel van het lokaal te compenseren. 

De klacht die hierbij door de KLJ bij de politie werd ingediend, kon nog geen daders opleveren. In afwachting van het herstel van hun lokalen mocht de KLJ bij slecht weer de lokalen van hun buren, VK Wakkerzeel gebruiken. Intussen werd het lokaal grotendeels hersteld. 

Maar ook nu is de KLJ van Wakkerzeel niet veilig voor slecht nieuws. Zo kondigden ze aan hun activiteit van nu zondag 31 oktober niet zal doorgaan omdat een aantal mensen in Wakkerzeel het COVID-19 virus hebben opgelopen. "Omdat er nog heel wat onduidelijkheid is wie het juist wel en niet heeft en een aantal ook nog wachten op resultaten hebben we besloten om de activiteit sowieso niet te laten doorgaan.", zo luidt het. 

Lees meer over