Vernieuwde Proxy Delhaize opent deuren in Sint-Joris-Weert

9 maart 2020 | 11u35 | Gepost door redactie
Vernieuwde Proxy Delhaize opent deuren in Sint-Joris-Weert
Eind vorige week heeft de vernieuwde Proxy Delhaize in Sint-Joris-Weert de deuren geopend voor de klanten. De heropening paste in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is.
Het bericht Vernieuwde Proxy Delhaize opent deuren in Sint-Joris-Weert verscheen eerst op Leuven Actueel.

Delhaize wil zijn klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons wandelen en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enzovoort. Ook beschikt de winkel over een veilige, groen ingeklede parking. Met andere woorden, in de vernieuwde Proxy Delhaize Sint-Joris-Weert staan klant en beleving centraal.

Altijd een Delhaize in je buurt

De Proxy Delhaize in Sint-Joris-was bijna vier weken gesloten. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Proxy Delhaize Sint-Joris-Weert. Met deze vernieuwde winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zeggen Kristien en Dominique, de zelfstandige uitbaters. Ons land beschikt vandaag over een sterk netwerk van 242 Proxy winkels.

Het bericht Vernieuwde Proxy Delhaize opent deuren in Sint-Joris-Weert verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over