Sven Ornelis animeert eerste activiteit Businessclub regio Tienen na corona

Serre stadspark
Na lange maanden van inactiviteit omwille van het coronavirus, herneemt de Businessclub Regio Tienen (BCRT) zijn activiteiten en doet dat meteen in stijl met een uitzonderlijk evenement, op een unieke locatie en met topsprekers.

Businessclub Regio Tienen is het economisch netwerk in Oost-Brabant die maandelijkse ontbijtmeetings met experten en topmanagers uit de Vlaamse economie organiseert en bedrijfsbezoeken bij leden. Jaarlijks houdt de club een economisch congres rond actuele thema’s.

De eerste bijeenkomst van de club na gedwongen inactiviteit grijpt plaats in de pas gerestaureerde serre van hotel Kronacker in het stadspark van Tienen op woensdag 15 september vanaf 18.30 u. Een unieke gelegenheid om dit juweeltje met een rijke geschiedenis te komen bewonderen.

Op de agenda staat een woordje van de voorzitter, gevolgd door een boeiende uiteenzetting van Peter De Keyzer, een Vlaamse econoom, auteur en opiniemaker, waarna Sven Ornelis de aanwezigen vergast op showcooking. Deze samenkomst staat open voor iedereen na voorafgaande inschrijving.

Informatie over het lidmaatschap en de activiteiten BCRT vindt u op www.businessclubregiotienen.be.

Lees meer over