Pop-up yogabus brengt yoga tot bij jou

yoga
De yogabus van Yoga with Joni toert vanaf juni heel Vlaanderen rond om yoga en gezonde voeding tot aan een door jou gekozen locatie te brengen. Er is keuze uit vier verschillende yogastijlen en drie verschillende cateringformules: ontbijt, lunch of apero. Alles is mogelijk en kan op maat van de klant aangepast worden. “Met de yogabus wil ik yoga toegankelijker maken en grotere groepen laten profiteren van de voordelen die yoga en gezonde voeding op je leven hebben,” aldus een trotse Joni. En dat alles veilig en coronaproof.

De missie van Joni is yoga tot bij de mensen krijgen, laten zien dat iedereen aan yoga kan doen. Ze doet dat nu al met een online yogaplatform en yogalessen die ze live geeft. “Maar ik wilde nog een stap verder gaan. Een Volkswagen busje kopen om mee te reizen is een lang  gekoesterde droom. 1,5 jaar geleden klikten alle puzzelstukjes in elkaar en ontstond het idee voor de yogabus, waar Joni’s twee passies moeiteloos samenkomen.” Door de pandemie lag het idee lange tijd aan de kant. Dat gaf Joni wel de tijd om het concept helemaal te verfijnen.

“Ik heb achttien jaar ervaring in de communicatie- en eventsector voor ik voltijds yogateacher werd. Het is vanuit die achtergrond dat ik met een origineel en uniek concept wilde komen waarmee kleine en grote evenementen zonder moeite opgeleukt kunnen worden.” Zonder moeite, want Joni neemt alle benodigdheden, van yoga props tot bestek, mee!

Of het nu gaat over een teambuilding, vrijgezellen, familiefeest, personeelsfeest of professioneel evenement, Joni bekijkt samen met de organisator welke formule en yoga les het meest geschikt is. Ook voor heel grote groepen is het perfect mogelijk om de yogabus te boeken, want Joni kan beroep doen op een team van yogateachers die mee de sessies geven.

Gezonde geest in een gezond lichaam

Het afgelopen anderhalf jaar heeft ons allemaal mentaal en fysiek op de proef gesteld. Het is tijd om weer goed voor onszelf te beginnen of te blijven zorgen. Dat kan met yoga, maar Joni gaat graag een stap verder. “Ik ben zelf gestart met een opleiding tot gezondheidscoach om op termijn mijn yogi’s ook daarin te begeleiden. Het sluit mooi aan bij wat ik nu al doe en daarom was het ook een logische stap om gezonde en duurzame voeding aan de yogabus te koppelen.” De catering wordt voorzien door Bie van De Maaltafel. Zij brengt soulfood dat duurzaam, ecologisch, vegetarisch, lokaal, biologisch maar bovenal su-per lekker is!

Benieuwd naar alle formules die de yogabus te bieden heeft? Ontdek alle details op www.yogabus.be! Je kan Joni volgen op Instagram via @yoga_with_joni. 

Foto: Yuniverse

Lees meer over