Quick Korbeek-Lo heropent drive-in

24 April 2020 | 14u39 | Gepost door redactie
Quick Korbeek-Lo heropent drive-in
Op dinsdag 28 april 2020 heropent Quick Korbeek-Lo zijn drive-in. Die zal vanaf dan elke dag geopend zijn tussen 11 en 21.30 uur. Het filiaal voldoet volledig aan alle veiligheidsnormen, waardoor er op een hygiënische en veilige manier gewerkt kan worden en waardoor de gezondheid van werknemers en klanten gegarandeerd kan worden. Alles klassiekers zijn […]
Het bericht Quick Korbeek-Lo heropent drive-in verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op dinsdag 28 april 2020 heropent Quick Korbeek-Lo zijn drive-in. Die zal vanaf dan elke dag geopend zijn tussen 11 en 21.30 uur. Het filiaal voldoet volledig aan alle veiligheidsnormen, waardoor er op een hygiënische en veilige manier gewerkt kan worden en waardoor de gezondheid van werknemers en klanten gegarandeerd kan worden.

Alles klassiekers zijn verkrijgbaar, zoals hamburgers, cheeseburger, giant, chicken filet, king fish, formidable en supreme bacon. Om de social distancing te kunnen garanderen in de keuken, zullen de ‘Big’ burgers en salades voorlopig niet in het assortiment zitten. Er wordt ook gevraagd om enkel elektronisch te betalen.

Het bericht Quick Korbeek-Lo heropent drive-in verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over