Harol is op zoek naar 20 nieuwe medewerkers

Harol
Zijn het de steeds warmere zomers? De beter geïsoleerde woningen? Of investeren we meer in de woning door de ‘staycations’ dit jaar? Wat ook de reden, Harol in Diest ziet de vraag naar buitenzonwering en terrasoplossingen op maat zeer sterk toenemen. Het bedrijf wil nog voor het einde van de zomer 20 nieuwe medewerkers aantrekken en klaarstomen, om hen vanaf september volop te laten meedraaien in de productie.

De interesse in zonwering zit duidelijk in de lift. Tijdens de maanden april en mei registreerde Harol een verdubbeling van het aantal websitebezoeken, brochure- en offerteaanvragen. Dit resulteerde in een ijzersterke verkoop in de daaropvolgende periode.

Must-have
Volgens CEO Annick Draelants is dat niet zo verwonderlijk. “Steeds meer mensen beseffen dat zonwering een echte must-have is om het binnenklimaat beheersbaar te houden en energieverslindende airco’s te vermijden. De warme lentemaanden hebben dat besef wellicht nog flink aangewakkerd. Om aan die vraag te voldoen én om onze levertermijnen zo kort mogelijk te houden, zijn wij nu dringend op zoek naar een twintigtal arbeidskrachten”.

Harol is op zoek naar o.a. lakkers, assembleurs, inpakkers en doekensnijders en werkt hiervoor nauw samen met een drietal lokale aanwervingskantoren. Na hun aanwerving krijgen de nieuwe medewerkers een doorgedreven, intensieve opleiding door  vakexperten. De bedoeling is dat ze op het einde van de zomer helemaal klaar zijn om mee te draaien in de productie.

“Wij kijken ernaar uit om deze nieuwe collega’s te verwelkomen bij Harol. Zij zullen hier deel uit maken van een groep gepassioneerde mensen die het verschil willen maken met elk onderdeel dat door hun vingers gaat. Collega’s die met veel plezier, passie en toewijding hier iedere dag komen werken. Mensen die kwaliteit afleveren, maar ook familiale waarden hoog in het vaandel dragen. Want Harol is ‘van familie, voor familie’. Wij zorgen hier voor mekaar. In die geest verwelkomen wij iedereen die graag voor ons bedrijf komt werken”, aldus CEO Annick en Joris Draelants.

Heb je interesse? Neem alvast een kijkje op https://www.harol.be/nl/Werken-bij-Harol voor de verschillende vacatures. Wil je solliciteren? Stuur je cv en korte motivatie naar jobs@harol.be

Lees meer over