Andy de Jong van Diestse startup wint 12de editie JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar

de Jong

Andy de Jong van de Diestse startup Paleo werd verkozen tot JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar. Hij haalde het in de awardshow van de drie andere genomineerden . De Jong volgt Arnout Van de Meulebroucke op en vertegenwoordigt de provincie Vlaams-Brabant en Brussel tijdens de Vlaamse finale op donderdagavond 11 mei in Gent.

De prijs werd voor de 12de keer aan de meest beloftevolle jonge ondernemer uit de provincie Vlaams-Brabant en Brussel.

Voorafgaand aan de awardshow kregen de vier kandidaten de kans om hun ondernemersverhaal te pitchen voor een professionele jury  die hen het vuur aan de schenen legde en peilde naar specifieke ondernemingscriteria zoals financiële stabiliteit en groei, personeelsbeleid en toekomstvisie. Daarnaast oordeelde de jury ook in welke mate de onderneming strookt met de JCI-waarden.

Samen met Hermes Sanctorum wil de Jong het aanbod van vleesvervangers naar een hoger niveau tillen via de startup.

 “Het is heel leuk om te winnen en het maakt me ook trots. Ik zie het als een mooie erkenning voor ons ondernemerschap van de laatste jaren. Het doet me vooral plezier dat ik ons verhaal goed heb kunnen overbrengen en dat de jury enthousiast reageerde” zei de Jong in een eerste reactie tijdens het event.