Nieuw tankstation Q8 en Delhaize Shop&Go

9 september 2019 | 16u40 | Gepost door redactie
Nieuw tankstation Q8 en Delhaize Shop&Go
Dit weekend werd er een nieuw Q8-tankstation aan de Leuvensesteenweg 232 in Boutersem geopend.
Het bericht Nieuw tankstation Q8 en Delhaize Shop&Go verscheen eerst op Leuven Actueel.

Klanten kunnen niet alleen tanken, maar ook hun boodschappen doen bij de nieuwe Delhaize Shop&Go. Die biedt een ruim aanbod aan verse kwaliteitsproducten. Daarnaast kunnen klanten ook terecht bij Panos en in de uitgebreide koffiecorner van Nespresso.

“Q8 stelt alles in het werk om zijn klanten een complete winkelervaring aan te bieden, dit in en rond de stations. Daarom kunnen klanten bij ons meer dan enkel tanken. Zo kunnen ze snel boodschappen doen, een hapje eten of rustig even ontspannen”, vertelt Katia Van Bouwel, Corporate Communications Expert bij Kuwait Petroleum Belgium.

Aanbod voor onderweg
De nieuwe Delhaize Shop & Go is gericht op de Q8-klanten die onderweg snel verse, kwalitatieve producten willen oppikken. “We bieden praktische, gebruiksklare of ter plaatse te verbruiken producten zoals versgebakken, belegde broodjes en bereide gerechten aan. Maar ook 800 verse producten (30% van het gamma Delhaize) zoals fruit en groenten en basisproducten zoals melk, pasta en ontbijtproducten”, vertelt Nathalie Borguet, de zelfstandige uitbater. Het totale aanbod omvat ongeveer 2500 producten – waaronder Lotto-spelen en Nespresso-koffie – in een ruime winkel van 200m2. Delhaize garandeert zijn klanten ook op elk moment van de dagvers brood. Al de broden worden namelijk ter plaatse gebakken.

Het bericht Nieuw tankstation Q8 en Delhaize Shop&Go verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over