Stonehouse opent nieuwe kijkwoning in Boutersem

25 augustus 2022 | 14u20 | Gepost door redactie
Stonehouse
Publi

Woningbouw Stonehouse uit Kortenaken opent een nieuwe kijkwoning langs de Leuvensesteenweg in Boutersem. Ideaal voor wie een kwalitatieve “sleutel-op-de-deur” wil laten bouwen.

Wooninspiratie voor jouw droomwoning

Goed nieuws voor kandidaat-bouwers die zich willen laten inspireren voor hun droomwoning: Stonehouse opent de deuren van zijn nieuwe kijkwoning in Boutersem! Bij het ontwerp van de woning werd er bewust extra aandacht besteed aan het energieconcept. Zo werden er een aantal innovatieve technieken toegepast die anno 2022 niet meer te missen zijn in jouw nieuwe woning.

Hét sleutel-op-de-deur bedrijf uit jouw regio

Stonehouse is een beetje de vreemde eend in de bijt wanneer het gaat om de woonformule “sleutel-op-de-deur”. Hoewel ze lang niet de enigen zijn op vlak van degelijk en duurzaam bouwen op traditionele wijze, onderscheiden ze zich van de rest met hun doorgedreven gepersonaliseerde aanpak en flexibele opstelling .

Betrouwbare partners en ervaren eigen personeel

Gedreven, eigen vakmensen die een hechte ploeg vormen: het blijkt een van de succesformules van Stonehouse. Met 25 jaar ervaring staat het team, onder leiding van zaakvoerder Geert Beullekens, garant voor kwaliteit en vlotte communicatie. Voor de technieken (zoals elektriciteit, loodgieterij, ventilatie en verwarming) wordt er steeds samengewerkt met dezelfde betrouwbare partners, die ondertussen ook beschouwd worden als deel van het Stonehouse team! Dit alles zorgt ervoor dat een kwaliteitsvolle en snelle afwerking wordt gegarandeerd.

Klasse door eenvoud. Kom het zelf ontdekken tijdens het openingsweekend op 3 & 4 september 2022 van 10 tot 18 uur.