150 ondernemers nemen deel aan ondernemersevent in Lubbeek

6 september 2023 | 15u40 | Gepost door annpeeters
ondernemers
Maar liefst 150 ondernemers van Lubbeek kwamen op 1 september naar het bedrijvenpark Endepoel om samen het glas te heffen.
An Wouters, Schepen van Lokale Economie (N-VA) licht toe : “We hebben er bewust voor gekozen om het ondernemersevent te laten plaatsvinden op een buitenlocatie. We zijn immers een dynamische gemeente die graag tot bij haar ondernemers gaat. Het bedrijvenpark Endepoel was hiervoor de uitgelezen locatie. Het biedt een magnifiek uitzicht over Linden en Leuven. Adembenemend. We dragen als bestuur onze ondernemers in het hart. Zij zorgen niet alleen voor tewerkstelling maar ook voor een echt thuisgevoel. Onze inwoners kunnen in eigen gemeente gezellig winkelen. Ook voor heel wat diensten (architecten, aannemers, boekhouders, IT specialisten, catering, fietsherstelling, garage en zoveel meer) kunnen zij in hun eigen gemeente terecht. De Lubbeekse ondernemer ondersteunt ook graag de lokale initiatieven van tal van verenigingen.
We zijn hen hiervoor erg dankbaar.”
 
“Dat onze gemeente een aantrekkingspool is, wordt nog maar eens bevestigd. Kwinten De Paepe heropent binnenkort het Bed van Napoleon en Tommaso Bardoni, die momenteel in maatpak de Kilimanjaro aan het beklimmen is, is één van de vele nieuwe inwoners”, zegt burgemeester Theo Francken trots.

Lees meer over