KFC Werchter scoort met coronaproof mosseldagen

17 augustus 2021 | 17u39 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
mosseldagen kfc werchter
Voetbalclub KFC Werchter organiseerde het afgelopen weekend opnieuw een mosselfeest volgens het take-away-concept, dat vorig jaar een onverhoopt succes bleek. Naast afhaling of levering aan huis hadden de eetlustigen deze keer ook de optie om een plaatsje te reserveren in de kantine. Gespreid over het hele weekend werd zo voor het tweede jaar op rij de kaap van 500 kg verkochte mosselen ruim overschreden.

Dat het zonnetje doorlopend van de partij was, droeg alleen maar bij tot de gezellige sfeer onder het publiek en de medewerkers, die opnieuw hun beste beentje voorzetten om de klanten op hun wenken te bedienen. Het clubbestuur heeft dan ook alle reden tot tevredenheid.

Voorzitter Geert Casteels: “De combinatie van take-away en reservatie bleek inderdaad een voltreffer. Laat ons nu hopen dat we al die andere activiteiten waarmee we normaal onze clubkas spijzen, maar die we vorig seizoen noodgedwongen ‘on hold’ moesten zetten, de komende maanden wél zullen kunnen organiseren. En we rekenen natuurlijk ook en vooral op een normaal verloop van de competitie: een rimpelloos seizoen zonder onderbrekingen, dat is waar iedereen binnen de club naar snakt!”

Lees meer over