Eerste zomerbar voor de Jins van de Scouts van Wezemaal

1 juni 2021 | 16u05 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
zomerbar
De Jins (laatste groep voor de leden leiding worden) van de Scouts van Wezemaal organiseren op 25, 26 en 27 juni op hun scoutsterreinen in Wezemaal een zomerbar met verschillende randactiviteiten. Er zal plaats zijn voor 400 mensen om te genieten van de zon, een drankje en hapje. De zomerbar, die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd, zal voor velen een eerste stapje zijn richting de vrijheid nadat iedereen lange tijd heeft binnen gezeten. Met de opbrengst financieren de Jins hun buitenlands kamp dat zal plaatsvinden in juli. Ze trekken dan met de auto naar Noord-Italië.

Activiteiten

EK2020 op groot scherm

Aangezien het EK voetbal in juni plaats vindt voorzien zij twee projectieschermen om de wedstrijden te volgen. Indien de Rode Duivels niet spelen, zullen deze op de achtergrond worden afgespeeld. Indien de Rode Duivels eerste spelen in de poule-fase, zullen ze de achtste finale spelen op zondag 27 juni om 21 uur. Indien ze tweede spelen in de poule-fase zullen ze de achtste finale spelen op zaterdag 26 juni om 18 uur. Deze matchen zullen uiteraard gestreamd worden met geluid op de schermen.

Open-Air movie-night

Op zondag 27 juni wordt op twee schermen een kinderfilm in de vroege avond gestreamd, Op de latere avond streamen ze een film voor volwassenen, indien er geen overlapping met de  Rode Duivels is. Anders wordt dit verschov

Schminkstand

Voor kinderen is er een schminkstand  waar ze onder andere de nationale driekleur kunnen schminken.

Verder zijn er kleinere pleinspelen en is er amusement voor de kinderen voorzien. 

Praktisch

De inkom is steeds gratis.

Adres: Kerkebroekstraat 3, 3111 Wezemaal

Er is parking voor auto's maar de organisatoren raden iedereen aan om met de fiets te komen.

Lees meer over