Home & Away Personal Assistant biedt hulp en ondersteuning

25 maart 2024 | 12u39 | Gepost door redactie
Home and Away
Publi

Aangenamer leven voor iedereen, minder stress en meer ‘quality time’ in de ware betekenis van het woord. Dat en nog veel meer heeft Pascale Ooms (46) uit Herent van Home & Away Personal Assistant in de aanbieding.

“Pascale, wat zouden we doen als we jou niet hadden?” Dat is exact wat Pascale Ooms graag hoort van haar klanten die dankbaar rekenen op de brede diensten van Home & Away Personal Assistant. De voorbije twee decennia deed Pascale (46) veel ervaring op in diverse sectoren en die bundelt ze nu in een nieuwe professionele uitdaging die we zonder blozen uniek mogen noemen. Als personal assistent biedt Pascale Ooms ondersteuning in het privéleven maar ook bij zakelijke activiteiten. “Flexibiliteit is de rode draad in het spectrum van diensten die ik aanbied aan de klanten”, vertelt Pascale. “Ondersteuning bij administratieve taken, vakantieplanning, een luisterend oor bieden, oppas aan huis voor de kinderen of de huisdieren… het kan allemaal. Eigenlijk ben ik een organisatorische duizendpoot waar je zo ongeveer alles aan kan vragen om je drukke leven te verlichten of te voelen dat je er niet alleen voor staat. Geen zin om zelf een familiefeest of diner met vrienden te organiseren? Geen probleem, ik doe dat graag voor je. Ik ben er voor de mensen die ondersteuning wensen zodat ze meer tijd hebben voor zichzelf en voor wat echt telt. Maar ik ben er ook voor mensen die vaak alleen zijn en af en toe gezelschap wensen of iemand om mee weg te gaan op uitstap of een etentje. Werkelijk alles is mogelijk: eenmalige ondersteuning, terugkerende opdrachten, per uur of per dag, voor een langere periode… Alles begint bij een vrijblijvend gesprek zodat de klant een op maat uitgewerkte dienstverlening krijgt aan een correcte prijs. Mensen denken soms dat een personal assistant enkel is weggelegd voor de upper class maar dat hoeft zeker niet per definitie zo te zijn.”

Uiteraard is het concept van een personal assistant niet nieuw maar door de ‘à la carte’-aanpak onderscheidt Pascale Ooms zich toch van reeds bestaande initiatieven. “Vanuit mijn professionele en persoonlijke levenservaring weet ik waar mensen behoefte aan hebben of graag hulp bij willen. Daarom ben ik ook begonnen met Home & Away. Iets kunnen betekenen voor mensen, daar word ik gelukkig van. Laatst had ik bijvoorbeeld een ouder koppel dat op reis wou gaan met het vliegtuig. Ze wisten niet hoe eraan te beginnen en zagen de praktische zoektocht niet zitten maar ik heb alles tot in de puntjes geregeld voor hun. Ik heb die lieve mensen ook naar de luchthaven gebracht en heb ze begeleid tot op het moment dat hun vlucht vertrok in de richting van een zorgeloze vakantie. Ik krijg veel dankbaarheid terug van tevreden klanten en dat is zo deugddoend. Verder ben ik bijvoorbeeld ook al oppas geweest voor een huisdier dat een operatie had ondergaan en als vertrouwenspersoon luister ik geregeld naar mensen die af en toe willen ventileren of hun hart luchten tijdens een gesprek. Het gaat echt heel breed en net dat gegeven maakt mijn nieuwe professionele uitdaging erg boeiend. Mensen moeten dus zeker niet bang zijn om mij een bepaalde vraag te stellen. Ik zal binnen mijn kunnen steeds al het mogelijke doen om de klant van dienst te kunnen zijn. En uiteraard staat discretie altijd hoog op de agenda bij Home & Away. Als personal assistant en vertrouwenspersoon sta ik heel dicht bij mensen en hun gezin. Vertrouwen is een prioriteit want de klanten moeten weten dat ze blindelings op mij kunnen rekenen.”

Meer informatie over Home & Away kan je vinden op de website www.homeandaway.be en via het e-mailadres info@homeandaway.be. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met Pascale Ooms op het nummer 0494 33 66 69. Home & Away biedt overigens diensten aan in vijf talen (Nederlans, Frans, Engels, Duits en Spaans) en de dienstverlening is niet beperkt in afstand of kilometers.