55.000 mensen genoten van Bruce Springsteen in Werchter, onder hen grote fan Fred De Keyser : "Ik zag hem al acht keer"

springsteen

Fred De Keyser uit Begijnendijk was één van de 55.000 gelukkigen die gisteren genoten van het optreden van Bruce Springsteen op de weide van Werchter. “Het was keigoed. Ik zag hem vorig jaar ook al maar ik had ook dit concert niet willen missen. Ik heb intussen al zo’n acht concerten meegemaakt en telkens ga ik meer dan tevreden terug naar huis.”

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

Fred zag Springsteen voor het eerst in de jaren tachtig in Nederland en was meteen verkocht. “Die man heeft zo’n stem en er komt zo’n kracht vanaf het podium tot bij het publiek. Hij loopt ook regelmatig tot bij zijn fans. Je merkt dat de liefde wederzijds is. Tijdens het concert gaf hij zijn mondharmonica aan een kind in het publiek. En dan die band. De E-Street Band bestaat dit jaar al vijftig jaar en ook Springsteen gaat al mee sinds de jaren zeventig. Als je dat kan zeggen ben je toch een groot mijnheer waarvoor ik alleen maar bewondering kan hebben.”

Lees verder onder de foto.

springsteen
Fred en Geert waren bij de eersten om een goed plekje te zoeken voor het concert

Iets overhebben voor goede plek op de weide

Ook tijdens dit concert genoot Fred, die samen met vriend Geert als één van de eersten op de weide was. “We konden dan ook een goed plekje bemachtigen. Je moet er iets voor over hebben (lachen). De laatste 45 minuten zette Springsteen de wei nog extra in vuur en vlam met een hele reeks hits. Een ticket kostte 138 euro maar dat was het geld zeker waard. Als hij volgend jaar terug zou komen probeer ik weer aan tickets te geraken. Dan sta ik meer dan op tijd klaar met drie computers tegelijk”, besluit Fred lachend.  

Springsteen
Springsteen
Zijn geld meer dan waard