Zoektocht naar Jani Janssens (15) die al twaalf dagen vermist is

Jani
Jani (15) verblijft in jeugdhulpcentrum Monte Rosa in Kessel-Lo, omdat hij een moeilijke tijd doormaakt. Daar is hij op 1 maart gaan lopen. De familie is ten einde raad en vraagt om dit opsporingsbericht zoveel mogelijk te delen. 

"Mijn zoon Jani is nu al van 1 maart weg en is nog niet gevonden. Ik wil gewoon weten of hij ergens veilig is, want de onwetendheid is ondraaglijk", zegt mama Els Ragé. 

"Jani is volop aan het puberen en vertoonde problematisch gedrag. Daarom werd hij opgenomen in jeugdhulpcentrum Monte Rosa in Kessel-Lo. Het is niet de eerste keer dat hij er wegloopt, maar dan komt hij dezelfde dag nog terug. Dit is dus een totaal andere situatie, hij laat al 12 dagen niets van zich horen", klinkt het. Moeder Els heeft de politie en Child Focus ingelicht en vraagt om mee uit te kijken naar haar zoon. "Wie Jani ergens ziet, gelieve de politie te verwittigen. De onzekerheid knaagt, waar is hij, heeft hij eten, een dak boven zijn hoofd, ...? We hopen dat de ultieme tip snel binnenkomt."

Jani is 1,86 meter groot, heeft donker haar en donkere ogen en is laatst gezien bij Monte Rosa in Kessel-Lo. De ouders kregen al een tip van iemand die hem in Aarschot gezien zou hebben.  Heb jij Jani gezien? Bel dan 0800 30300 of 101.

Jani Janssens
Foto: Els R.