Walter 'Pico' Michiels maakt amok in de frituur en wordt opgepakt

Pico

Acteur Walter Michiels (58), die in een vorig leven gestalte gaf aan Pico Coppens bij F.C. De Kampioenen, heeft zich dinsdag weer van zijn minst fraaie kant laten zien. Hij veroorzaakte dronken ruzie in een frituur in Kessel-Lo, zelfs in die mate dat hij werd opgepakt.

Hoe en waarom het tumult ontstond daar viel naar te raden. Wat wel vaststaat is dat de Leuvense politie met twee patrouilles ter plaatse kwam om hem te kalmeren, zo meldt HLN. De feiten vonden plaats bij frituur Friet en Burger op het Baron August de Becker Remyplein in Kessel-Lo. Hij werd opgepakt en meegenomen naar het politiecommissariaat. Daar werd hij ondervraagd. Het parket van Leuven werd op de hoogte gebracht.

Na zijn korte aanhouding en waarschijnlijk ontnuchtering werd Michiels weer in vrijheid gesteld. Het is de vraag hoe lang dat nog zal zijn. Vorige week sprak de Leuvense strafrechter zijn internering uit na een nieuwe reeks fratsen. Hij heeft wel nog tijd tot begin juli om beroep hiertegen aan te tekenen. Een halsstarrige Michiels werd vorige vrijdag nog slenterend in de Diestsestraat opgemerkt.

Walter Michiels net voor zijn intrede van de frituur
Walter Michiels net voor zijn intrede van de frituur

Lees meer over