Politie zoekt identiteit van vrouw die dood werd teruggevonden in waterput

Kerkhof waterput
Op 06 augustus 1991 omstreeks 19 uur werd in een waterput in Holsbeek een onbekend vrouwenlichaam aangetroffen. De regen/waterput hoorde bij een chalet, gelegen in de Attenhovendreef. Het lichaam van de vrouw kan tot twee jaar in de waterput hebben gelegen.

Tot op heden is de identiteit van deze dame onbekend. De federale politie verspreidt nu een bericht in de hoop zo de gouden tip binnen te krijgen om de vrouw te kunnen identificeren.

Het gaat om een vrouw van 30 à 55 jaar oud. Ze was 1m54 lang en dus eerder klein van gestalte. Ze had een onverzorgd gebit en droeg vermoedelijk een prothese in de bovenkaak aangezien de voortanden ontbraken. Onderaan het gebit waren er meerdere tandvullingen.

De vrouw droeg een beige/bruine gebreide vest met een ceintuur, een T-shirt met zwarte verticale strepen en een gekleurde afbeelding van twee surfers en drie palmbomen en de melding 'Sun- Surf- Sea', een donkere geruite short met op de rechterpijp een bruin vierkant embleem met een gekroonde leeuw en op de rechter middenvinger droeg ze een ring uit plastiek of hoorn.

Vorig jaar haalde de Cel Vermiste Personen met een kraan het graf open van de vrouw aan de begraafplaats van Holsbeek aan Langeveld.

De federale politie vraagt om getuigenissen uitsluitend per mail op het adres opsporingen@police.belgium.eu door te geven of via het gratis nummer 0800/30 30 0.

Cel Vermiste Personen
Het graf van de vrouw die in 1991 werd begraven.
Cel vermiste personen Holsbeek

Lees meer over