Ouders overleden Ranim (3) delen emotionele post: "Wij zijn niet boos op de bestuurder"

Ranim

De mama van de, jammerlijk genoeg overleden, driejarige Ranim bij een ongeluk in Wommersom, een deelgemeente van Linter, uitte haar dankbaarheid op Facebook voor al de steun die ze kreeg van iedereen. “Het is een hele moeilijke periode voor ons”, schreef ze maar ze toonde ook haar dankbaarheid voor de steun van de inwoners. “Dank je wel voor die steun die jullie haar gaven tijdens een rouwstoet afgelopen weekend."

Volgens de mama zorgde de georganiseerde rouwstoet voor heel veel steun.

“Ik ben heel blij dat ik in Linter woon. Hier zijn alleen maar mensen met een groot hart, dit zagen we ook bij de rouwstoet. Jullie zijn er voor ons en jullie mooie woorden doen veel met ons. Ik wil ook graag de burgemeester en alle leden van de gemeente van Linter bedanken voor deze mooie organisatie. Ook wil ik de school BS De Zandloper bedanken voor hun hulp, met name de directeur, de leerkrachten, de opvang, de kinderen en de ouders. Ik ga ook zeker nooit de steun vergeten van mijn buren, ook hen wil ik graag bedanken.“

In haar post neemt ze het ook op voor de bestuurder die betrokken was bij het ongeluk.

“Ik wil ook graag iets melden dat echt van mijn hart moet. Mijn man en ik zijn niet boos op de bestuurder. Wij haten hem zeker niet, wij zijn er zeker van dat het ook een pijnlijke periode is voor hem. Het is een ongeluk dat niemand zag aankomen. Het is het lot van Ranim”, besluit de mama.

Volgens de eerste vaststellingen van het Leuvense parket zou de fiets, met het kindje achterop in het kinderzitje, omvergevallen zijn waardoor het kind op de rijbaan terechtkwam en mogelijk werd aangereden. Hoe de fiets gevallen is wordt verder onderzocht.

Ranim

Lees meer over