Feest voor 30 jaar Familie ook uitgesteld

Familie

Het feestje, om het dertigjarig bestaan van de VTM soap Familie te vieren, gaat voorlopig niet door. De zender besloot om het event uit te stellen, vanzelfsprekend door de coronamaatregelen. Wanneer het dan wel zal doorgaan is niet bekend. Tot 2018 werd de reeks opgenomen in Studio A in Boortmeerbeek, daarna verhuisde de reeks naar studio's AED in Lint. 

Speciaal voor de 30ste verjaardag van Familie werden fans, van vroeger en nu uitgenodigd, op zaterdag 29 januari, in de Antwerpse Lotto arena voor een liveshow vol spektakel, nostalgie, humor en ontroering. Dat mega-feest zal dus iets later doorgaan, wanneer precies moet nog worden bepaald.

“Hoe graag we dit feest ook eind januari hadden gepland, het coronavirus slaat momenteel weer wild om zich heen en dat kunnen we niet negeren. We krijgen heel wat vragen van kijkers die graag naar het feest willen komen, maar terughoudend zijn omwille van de huidige coronacijfers. We willen van het 30 jaar Familie Feest voor iedereen één groot zorgeloos feest maken en daarom verplaatsen we het naar een nieuw moment na de zomer, zegt channel manager Maarten Janssen.

Sowieso zullen er op het event, wanneer dat doorgaat, nog altijd tal van muzikale optredens, verrassende acts en nostalgische beelden op het programma staan. Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen zullen ook dan aanwezig zijn, zo belooft de zender .

Lees meer over