Nieuwe meisjesvoetbalclub in Leuven

Meisjesvoetbal
Op woensdag 16 september gaat een nieuwe voetbalclub voor meisjes van start in het provinciedomein in Kessel-Lo, de Fooball Girls Leuven. De initiatiefnemers willen zo veel mogelijk meisjes die willen voetballen daar ook effectief de kans toe geven.

Op woensdag 16 september gaan de Football Girls Leuven van start, een club waar alle meisjes vanaf 6 jaar die graag willen voetballen welkom zijn. De trainingen vinden plaats op woensdagen van 16u.30 tot 18 uur, en op zondagen van 10 van 11.30 uur in het provinciedomein van Kessel-Lo (ingang Holsbeeksesteenweg - Parking 3).

"In september zijn de trainingen gratis, maar ook daarna zorgen we ervoor dat voetbalplezier binnen het bereik van iedereen ligt. De nadruk ligt op waarden als solidariteit, diversiteit en vriendschap, maar we bieden zeker ook kansen aan meisjes die voetbalambitie hebben. Op basis van leeftijd en vaardigheden zullen we in een drietal groepen werken. Voor elk van deze groepen zullen enthousiaste trainers en trainsters het beste van zichzelf geven om iedereen techniek en spelplezier bij te brengen", zegt Marnix Beyen. 

Voor meer informatie: marnix.beyen@telenet.be

Lees meer over