Dieven op pad: een overzicht

28 januari 2020 | 13u05 | Gepost door redactie
Dieven op pad: een overzicht
Op de Bondgenotenlaan in Leuven werd er maandag overdag ingebroken in een appartement. De inbrekers braken het slot van de appartementsdeur open en doorzochten alle kamers. Ze gingen aan de haal met twee laptops. Toen de bewoner in de namiddag thuiskwam merkte hij op dat er ingebroken was. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal […]
Het bericht Dieven op pad: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op de Bondgenotenlaan in Leuven werd er maandag overdag ingebroken in een appartement. De inbrekers braken het slot van de appartementsdeur open en doorzochten alle kamers. Ze gingen aan de haal met twee laptops. Toen de bewoner in de namiddag thuiskwam merkte hij op dat er ingebroken was. De politie werd verwittigd en stelde proces-verbaal op.

Maandag werd er overdag ingebroken in een studentenresidentie in de Sint-Annastraat in Leuven. De inbrekers braken de sloten van verschillende studentkamers open en doorzochten de kamers. Het is nog niet geweten of er iets buitgemaakt werd. Andere bewoners ontdekten ’s avonds de inbraak en verwittigden de politie.

In de Wandelingenstraat werd overdag de voordeur van een huis geforceerd. De inbrekers braken het slot open maar de woning werd niet doorzocht. De bewoner ontdekte ’s avonds dat de voordeur geforceerd was, maar er bleek niets verdwenen te zijn. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Dieven op pad: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over