Den Dreef ontvangt Rode Duivels

31 oktober 2020 | 20u54 | Gepost door annpeeters
ohl
De Rode Duivels spelen hun volgende drie thuiswedstrijden in het King Power at Den Dreef Stadion in Leuven. Door de avondklok in Brussel, die ingaat vanaf 22 uur, kunnen die partijen niet plaatsvinden in het vertrouwde Koning Boudewijnstadion.

Den Dreef ontvangt al vele jaren zowel de Beloften als de Red Flames. Het stadion van OH Leuven voldoet ook aan de UEFA-normen voor wedstrijden van de Rode Duivels. Zij spelen er op 11 november de vriendschappelijke match tegen Zwitserland. 

Ook de twee wedstrijden voor de Nations League tegen Engeland op 15 en Denemarken op 18 november vinden plaats in het King Power at Den Dreef Stadion. Aftrap van deze drie wedstrijden telkens om 20u45, publiek is niet toegelaten. De Belgen staan op kop met 9 op 12 in groep 2 van de Nations League.

Peter Willems, CEO van OH Leuven, is uiteraard erg trots om de Rode Duivels te mogen ontvangen in het King Power at Den Dreef Stadion. “We zullen er alles aan doen opdat onze nationale ploeg deze belangrijke wedstrijden in de best mogelijke omstandigheden kan afwerken.”

Lees meer over