Burgemeester kan vanavond Monopoly Leuven spelen

4 december 2020 | 15u52 | Gepost door annpeeters
Monopoly
Vandaag is het eerste MONOPOLY Deal Leuven spel uitgereikt aan Burgemeester Ridouani. Een unieke versie van het beroemde Monopoly merk waarin de Nieuwstraat, Veldstraat en de Groenplaats hebben gemaakt voor o.a. de Naamsestraat, Mechelsestraat, en de Oude Markt.

Vanaf vandaag is het spel exclusief bij meerdere Carrefour-vestigingen in Leuven te verkrijgen bij een spaaractie. Het Monopoly Deal spel is volledig op maat gemaakt met Leuvense straten en bijbehorende foto’s. ‘Dit kaartspel van Monopoly is een leuk eindejaarsgeschenkje, en een unieke manier om Leuven te ontdekken”, aldus Burgemeester Ridouani. 

Leuven ten voeten uit

Geen Station Oost maar het Leuvense Gemeentehuis. Geen waterbedrijf maar de Jaartallenstoet. Alle straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen voor Leuvense straten, bezienswaardigheden en zelfs evenementen, welke voor veel Leuvenaren erg leuk zullen zijn. Het spel is in een gelimiteerde oplage, geproduceerd door Bright Loyalty, het bedrijf dat de officiële licentie heeft voor het ontwikkelen van lokale Monopoly Deal edities. 

Vanaf vandaag kan er exclusief gespaard worden bij meerdere Carrefour vestigingen in Leuven voor dit unieke spel. De actie loopt tot en met 17 januari 2021 en vanwege de gelimiteerde oplage geldt: OP=OP

burgemeester

Lees meer over