Nieuwe bushalte aan kerk van Keerbergen vanaf morgen

Bushalte
De werken in het dorpscentrum van Keerbergen vorderen sneller dan verwacht waardoor de bushalte aan de Kerk vroeger dan voorzien zal bediend worden.

Vanaf morgen, donderdag 22 december, worden de nieuwe bushaltes langs de Oudstrijderslaan in gebruik genomen. De oude bushaltes langs de Haachtsebaan zullen vanaf morgen niet meer gebruikt worden. Met de wijziging van de bushaltes worden ook de routes van de bussen van De Lijn gewijzigd.

Hierbij de verschillende bushaltes op een rijtje:

- De lijnen 530, 532 (schoolbus), 533 (schoolbus), 534 (schoolbus) en 539 (schoolbus) in de richting van Tremelo en Aarschot halteren aan de nieuwe halte op de Oudstrijderslaan thv nr. 48.

- De lijnen 530, 532 (schoolbus), 533 (schoolbus), 534 (schoolbus), 539 (schoolbus) en 660 in de richting van Bonheiden en Mechelen, halteren aan de nieuwe halte op de Oudstrijderslaan aan de kerk.

- De lijnen 270, 501 (schoolbus), 503 (schoolbus) en 534 (schoolbus) hebben hun begin- en eindhalte aan de nieuwe bushalte op de Oudstrijderslaan aan de kerk. Na een rondje rond de kerk vertrekken deze bussen terug richting Tremelobaan.

- De lijn 538 (schoolbus) in de richting van Sint-Katelijne-Waver heeft haar vertrekpunt aan de nieuwe bushalte op de Oudstrijderslaan aan de kerk. In omgekeerde richting heeft deze lijn haar eindpunt aan de halte in de Oudstrijderslaan thv nr. 48.

Lees meer over