Kampenhoutse Vaarhappening meert aan op 1 mei

Vaarthappening

Zoals de traditie het wil, viert lokaal bestuur Kampenhout op 1 mei de opening van het toeristische vaarseizoen aan Kampenhout-Sas. 

Bezoekers zijn die dag van harte welkom tussen 10 en 18 uur. Wie graag op het water vertoeft, kan van een ontspannende boottocht langs de groene omgeving aan 't Sas genieten of zijn peddelvaardigheden testen tijdens een SUP-initiatie. Zelfs een bezoek aan het bedieningsgebouw van De Vlaamse Waterweg is mogelijk, waarbij geïnteresseerden een unieke blik achter de schermen krijgen. 

Ook aan wal is het activiteitenaanbod groot. Bezoekers kunnen langs de oevers van de Vaart wandelen en hun anker uitgooien bij de verschillende (info)standjes van Kampenhoutse verenigingen. Lekkere hapjes en drankjes zullen daarbij niet ontbreken, net zoals gezellige sfeermuziek. Het ideale recept voor een ontspannende vrije dag!

Tijdens de Vaarhappening zullen ook de jongste scheepsmaatjes zich niet vervelen dankzij tonnen randanimatie: springkastelen, kindergrime, een zweefmolen, bio-glittertattoos, een themazoektocht, een ballonnenclown, en nog veel meer. 

Meer info en het volledige programma is beschikbaar via www.kampenhout.be/vaarhappening. Alle activiteiten zijn gratis.

Lees meer over