Loop of wandel mee op de Researchrun

Kirsten Bosmans
1 maand geleden
door Kirsten Bosmans

Met nog 5 weken te gaan zijn er al ruim 320 lopers en wandelaars ingeschreven voor het sportief teambuilding en netwerkevent RESEARCHRUN. Daarmee stevent het event af op een recordaantal. De wandeltocht, die in 2018 toegevoegd werd aan het event, valt erg in de smaak, met al een zestigtal wandellustigen. Ben jij nog niet ingeschreven, dan kan dat hier nog.

Research Park in beweging
Het bedrijventerrein Research Park onderscheidt zich door extra in te zetten op duurzame samenwerkingen, om op die manier de ecologische voetafdruk van het park te doen dalen. Mede met de oprichting van C-Valley en de steun van stad Leuven worden er vele initiatieven gelanceerd, onder andere in het kader van mobiliteit. Ook sport en gezondheid is een belangrijke pijler binnen een duurzaam toekomstbeleid. Met 350 deelnemers van bedrijven uit het Research Park is RESEARCHRUN het zichtbare uithangbord van een bedrijventerrein dat letterlijk en figuurlijk in beweging is, op weg naar de toekomst.

Loop en wandel mee, schrijf nu in
Ben je nog niet ingeschreven, dan kan dat nog tot 5 september. Een loopploeg bestaat uit 3 tot 5 lopers, waarvan er één loper 9,75 km loopt, één loper loopt 6,5 km en de overige lopers lopen 3,25 km. Na de wedstrijd en wandeling is iedereen uitgenodigd op de receptie. Na de receptie volgt een walking dinner, waarvoor je optioneel kan inschrijven.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans