Vier boeken die je deze zomer moet gelezen hebben

Boek lezen
Geen grote reisplannen deze zomer? Dan heb je misschien wel tijd voor een goed boek. Wij zetten vier leestips op een rijtje!

De laatste deelnemer - Alexandra Olivia

Nog op zoek naar een thriller voor tussen je zomerboeken? De laatste deelnemer van Alexandra Olivia is een echte nagelbijter. In dit boek nemen twaalf mensen deel aan een realityprogramma en moeten ze zien te overleven in de wildernis. De opdrachten worden steeds zwaarder en uitdagender, met op het einde de ultieme test: in je eentje de wildernis overleven. Het doorzettingsvermogen van fanatieke deelneemster Zoo kent zijn ups en downs. En wanneer ze een tiener ontmoet die haar een waanzinnig verhaal vertelt, slagen ook twijfel en onrust toe.

Ambo Anthos € 15,45

De laatste deelnemer

Kanarie - Duane Swierczynski

Wanneer de knappe studente Sarie haar vriend wil verrassen, raakt ze verzeild in een drugstrip. Ze wordt gearresteerd door agent Wildey, maar hij zet haar al snel voor een moeilijke keuze: wil ze niet naar de cel, dan moet ze undercover drugsinformante worden. Sarie kiest ervoor om informante te worden en komt al snel in een hinderlaag terecht. Ze wordt opgejaagd door politieagenten en moordlustige dealers. Maar Sarie’s wraak zal zoet zijn.

Lannoo € 20,99

Kanarie

Het kind uit Toscane - Rhys Bowen

Het is 1944. Britse piloot Hugo Lanley springt met zijn parachute uit zijn neergeschoten vliegtuig. Maar hij komt terecht op grondgebied van het door de Duitsers bezette Toscane. Gelukkig vindt Hugo onderdak bij de Italiaanse Sofia. De liefde tussen hen bloeit, maar wordt pijnlijk geëindigd door verraad. Zo’n dertig jaar later bezoekt Joanna, Hugo’s vervreemde dochter, het Engelse platteland voor de begrafenis van haar vader. Daar doet ze een schokkende ontdekking en beslist ze om naar Toscane te trekken om meer over haar vader en zijn geheimen te weten te komen.

Karakter Uitgevers € 19,99

Het kind uit Toscane

Kick - Luc Deflo

Nicolas Van Geneugden verliest na het binnenvallen van de belastingsinspectie niet alleen zijn fortuin, maar ook zijn hartsvriendin. Eenzaam en wanhopig gaat hij op zoek naar nieuw gezelschap, en komt zo in de vriendengroep van Bo, Driss, Redouan en Yasmina terecht. Maar zij hebben niet de beste invloed op hem. Nicolas raakt al snel verzeild in de wereld van drugs en geweld. Wanneer er een moord wordt gepleegd staat Nicolas voor een moeilijke keuze: redt hij zichzelf of gaat hij kopje onder met de rest?

Borgherhoff & Lamberigts € 22,95

Kick

Lees meer over