Krantenwinkel op Margarethaplein wordt kinderkledingwinkel

Ann Peeters
1 maand geleden
door Ann Peeters

“Vandaag sla ik een bladzijde om en is het een start van een nieuw hoofdstuk in mijn leven”, zegt Natalie Decoster, uitbaatster van krantenwinkel De Krantenbijter op het Margarethaplein. “Na 3,5 jaar is het tijd om iets te doen wat ik heel graag doe en waar ik 100% achter sta. Dus ik ga mijn kranten en boekjes inruilen voor een prachtige collectie van kinderschoenen en kinderkleding.”

Reis naar Italië

“Zoals velen onder jullie weten heb ik altijd al een passie gehad voor schoenen en kleding. En sinds mijn zoontje kon stappen, was het zoeken naar deftige schoenen een hele opgave. Ze moesten niet alleen mooi ogen, maar vooral heel goed zijn voor de voetjes. Zo is mijn idee beginnen groeien. Ik ben dan naar Italië gereisd om van alles te gaan uitzoeken en heb uiteindelijk de knoop doorgehakt.”

Kinderboutique

Omdat Natalie haar winkeltje op en top wil hebben,  gaat ze eerst verbouwingen doen. “Eind januari zou mijn winkel moeten opengaan dus allen welkom dan in mijn kinderboutique met de naam NUVOLA, wat ‘wolk’ in het Italiaans betekent.

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters