Convento start met afhaalgerechten: opbrengst gaat naar goed doel

5 mei 2020 | 14u34 | Gepost door redactie
Convento start met afhaalgerechten: opbrengst gaat naar goed doel
“Onze chef Evy De Messemaeker bereidt voortaan elke donderdag een smakelijk hoofdgerecht en dessert. Ze doet dat, net zoals een heel team medewerkers, vrijwillig. De opbrengst van de maaltijden gaat naar Zorgcirkels Jongdementie, dat zorg en begeleiding biedt aan mensen die op relatief jonge leeftijd de diagnose dementie krijgen”, zegt zaakvoerder Stéphane Godfroid. “Deze week […]
Het bericht Convento start met afhaalgerechten: opbrengst gaat naar goed doel verscheen eerst op Leuven Actueel.

“Onze chef Evy De Messemaeker bereidt voortaan elke donderdag een smakelijk hoofdgerecht en dessert. Ze doet dat, net zoals een heel team medewerkers, vrijwillig. De opbrengst van de maaltijden gaat naar Zorgcirkels Jongdementie, dat zorg en begeleiding biedt aan mensen die op relatief jonge leeftijd de diagnose dementie krijgen”, zegt zaakvoerder Stéphane Godfroid.
“Deze week maken Evy & co ook nog een speciaal moederdagmenu met kreeft ‘Bellevue’. Dit kan afgehaald worden op zaterdag 9 of zondag 10 mei 2020. Bestellen vooraf is noodzakelijk. Alle info over de gerechten en hoe te bestellen vind je hier. En natuurlijk kan je daar ook een passende wijn bij bestellen.”

Het bericht Convento start met afhaalgerechten: opbrengst gaat naar goed doel verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over