Win vrijkaarten voor Circus Barones!

Kirsten Bosmans
8 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Circus Barones strijkt weer neer in Leuven. Meer bepaald op Parking 4 van de Brabanthal, van woensdag 24 oktober tot en met zondag 4 november. Voor de eerste voorstelling kan jij vrijkaarten winnen!

Circus Barones maakt dit jaar een ‘Reis rond de Wereld’. Laat je door het circus meevoeren op een reis van 120 minuten. Clowns Ronny, Patatje en Patat nemen je mee naar exotische gebieden, mysterieuze oosterse landen en zuiderse temperamenten. Laat je verrassen door spectaculaire acts, zowel in de piste als hoog in de nok van het circus. Een circusverhaal van illusie en magie waarin ook de dieren – Siberische steppenkamelen, Zuid-Amerikaanse lama’s, … – een plaats hebben. Een boeiend spektakel voor jong en oud waarin ook een blitse lasershow je zal verbazen. En dit alles mooi gepresenteerd in een prachtige verwarmde circustent.

De voorstellingen vinden plaats op woensdag 24 oktober om 15 uur, zaterdag 27 oktober om 15 uur, zondag 28 oktober om 11 en 15 uur, maandag 29 oktober om 15 uur, dinsdag 30 oktober om 15 uur, woensdag 31 oktober om 15 uur, donderdag 1 november om 11 en 15 uur, vrijdag 2 november om 15 en om 18 uur, zaterdag 3 november om 15 uur en zondag 4 november om 11 en 15 uur. Tijdens de familievoorstellingen (die van 11 uur) betalen de volwassenen kinderprijzen.

Wil je er graag bij zijn? Circus Barones geeft 25 gratis duotickets, ter waarde van 40 euro, weg via deze website. Die zijn geldig voor de voorstelling van woensdag 24 oktober om 15 uur. Het enige wat je moet doen, is een mailtje sturen naar circusbarones.secretariaat3@gmail.com, met vermelding van naam, volledig woonadres en een verwijzing naar de site Leuven Actueel. De eerste 25 namen worden op een lijst opgenomen die aan de kassa ligt. Ben je een gelukkige winnaar? Meld je dan zeker persoonlijk aan met je identiteitskaart en ontvangen e-mail.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans