Inbraken in Heverlee en Kessel-Lo

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

In Heverlee waren inbrekers minstens twee keer actief, in Kessel-Lo gingen ze drie keer aan de slag. De politie spoort de daders op.

Inbrekers gingen vrijdag in de Kardinaal Mercierlaan aan de haal met cash geld en een reispaspoort. Toen het slachtoffer ’s avonds thuis kwam, merkte hij dat de woning doorzocht was. De inbrekers kwamen langs de achterdeur binnen in de woning en zijn vermoedelijk ook terug langs de tuin weggevlucht.

Ook in de Celestijnenlaan sloegen inbrekers toe. Hierbij werd de achterdeur van de veranda opengebroken en werd de woning doorzocht. De buit bestond hier uit juwelen.

In de Toekomststraat in Kessel-Lo konden inbrekers via de achterdeur een woning betreden. Ze doorzochten de benedenverdieping terwijl de bewoners nog sliepen. Er werd een autosleutel meegenomen en de inbrekers probeerden om met de auto de vlucht te nemen. De batterij bleek echter leeg te zijn, waardoor ze ijlings zonder buit vertrokken. Ook in de Molenstraat waren dieven op ronde. Daar raakten ze via een poortje in de tuin en probeerde ook via de achterdeur in te breken. Ze werden echter opgeschrikt door de hond deze huizes en namen de vlucht. Tenslotte sloegen ze ook toe in de Kortrijksestraat. Een woning werd doorzocht, maar ook hier was er geen buit.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer