Zet het najaar modieus in met de Herfstshopping

Kirsten Bosmans
4 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

De zomer loopt stilaan ten einde. Dat betekent dat de lange broeken en de wollen truien weer bovengehaald mogen worden. En hoe zet je die periode beter in dan met een Herfstshopping?

De modesector in Leuven stelt in het weekend van 1 en 2 oktober met trots de nieuwe herfst- en wintercollecties voor aan de consument. Alle winkels zullen geopend zijn op zaterdag en zondagnamiddag. Een feestelijk weekend in de winkels en in de straten want de gouden lopers worden uitgerold voor swingende straatmodeshows.

Een hele resem prachtig uitgedoste modellen zal over de gouden openlucht-catwalks flaneren, begeleid door Leuvense DJ’s. De shows vinden op zaterdag en zondag plaats op verschillende locaties. Op zaterdag DJ-set van 14 tot 15.30 uur in de Diestsestraat met modeshows om 14.30 en 15 uur en op de Oude Markt van 16 tot 17.30 uur met shows om 16.30 en 17 uur. Op zondag DJ-set van 14 tot 15.30 uur in de Brusselsestraat met modeshows om 14.30 en 15 uur en in de Bondgenotenlaan van 16 tot 17.30 uur met shows om 16 en 16.30 uur.

Plan dus zeker een dagje Herfstshopping in je agenda en verwen jezelf met al het moois dat Leuven te bieden heeft. De Herfstshopping is een organisatie van Liefst Leuven.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans