Woudlucht organiseert tweede grote rommelmarkt

Kirsten Bosmans
11 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Vorig jaar organiseerde Woudlucht voor de eerste keer een grote rommelmarkt. Deze eerste editie was meteen een succes. Het duurde dan ook niet lang of er stond een nieuwe datum vast. Op zondag 31 maart 2019 is iedereen welkom tussen 8 en 16 uur op Campus Woudlucht, aan de Prosperdreef en de Huttelaan in Heverlee, voor de 2de grote rommelmarkt.

Je kan er door tweedehands spulletjes snuisteren en gezellig rondwandelen. Meer dan 100 standhouders, goed voor minstens 500 meter aan verkoopstandjes, zijn ingeschreven! Vanaf 8 uur kan je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in de eetzaal. Een lekker frietje, een hamburger of een hotdog kan je wat later op de dag verkrijgen. De bar is doorlopend open.

Naast sport en spel zullen ook de Tiense Koetsiers aanwezig zijn. Zij maken rondritjes met twee Brabantse trekpaarden. Voor 1 euro per rit kan je een tochtje maken met de huifkar en ook zo de school steunen! Alle opbrengsten gaan naar investeringen die zorgen voor een positief welbevinden van iedere leerling en een warme, sfeervolle school.

Praktisch: Prosperdreef 3, 3001 Heverlee. Te bereiken met bus 2 van De Lijn vanuit station Leuven.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans