Woudlucht kleurt vandaag rood

Kirsten Bosmans
12 maanden geleden
door Kirsten Bosmans

Campus Woudlucht in Heverlee neemt vandaag deel aan de Rode Neuzen hype. Net als vorige edities zamelt de school geld in voor het goede doel. Meer nog, Woudlucht is zelf een trotse Rode Neuzen School, wat betekent dat de school een goed doel is geworden dat geld ontvangt om te investeren in het welzijn van haar jongeren.

De jongeren hebben zich de voorbije weken ingezet voor en deelgenomen aan de warme choco-, soep- en snoepverkoop. Daarnaast ontwierpen ze hun eigen T-shirts, waarmee ze de school vandaag helemaal rood doen kleuren. In totaal werden er 120 stuks verkocht voor het goede doel. De quote op het shirt werd meteen ook de ‘rode’ draad doorheen de campagne: “You can’t lose your SMILE, it’s right under your NOSE”.

Afgelopen vrijdag werd er ook al een sportief moment georganiseerd voor de hele school. Maar de echte apotheose vindt vandaag plaats, met een groots slotevent. Met het SMILE-lespakket, specifiek ontwikkeld voor deze dag, wordt in de klassen gewerkt rond het thema ‘pesten’, afgewisseld met leuke en creatieve opdrachten. Straks wordt er ook nog gefeest op de ‘Red Party’ in de refter van de school.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans