Word jij Starter van het Jaar 2017?

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Ook dit jaar organiseert UNIZO de wedstrijd ‘Starter van het Jaar’. Schrijf je in voor 9 februari 2018 en wie weet win jij een cheque van 1.000 euro en maximale zichtbaarheid in de communicatiekanalen van UNIZO. Daarnaast krijg je ook een ambassadeursrol om andere kandidaat-starters te inspireren.

Wil jij graag Starter van het Jaar 2017 worden? Neem dan eerst volgende wedstrijdregels in acht. Zo moet je zelfstandig ondernemer in hoofdberoep zijn, gestart zijn tussen 1 januari 2017 en 31 december 2017 in het Vlaams of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, en je kunnen vrijmaken om te pitchen in Leuven op dinsdag 27 februari.

Je kan inschrijven tot vrijdag 9 februari om middernacht via de website van UNIZO. Na overschrijving ontvang je meer uitleg per mail over het verdere verloop van de verkiezing en word je verzocht in te schrijven voor de provinciale pitching. Uit de vijf provinciale pitchings worden vijf kandidaten weerhouden, inhoudelijk gescreend volgens beoordelingscriteria. Op donderdag 8 maart komen de provinciale laureaten zich presenteren, waarna de nationale jury dé Starter van het Jaar 2017 kiest.

Meer info: www.startervanhetjaar.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans