Winefair strikt Tom Waes en Jeroen Meus

Winefair is het sterkst groeiende wijnconcept in België. Ieder jaar verwelkomt de wijnbeurs meer en meer bezoekers. Dat ze floreert is niet alleen te zien aan de nieuwe locaties, maar ook aan nieuwe samenwerkingen met tv-sterren Tom Waes en Jeroen Meus, designer Pieter Stockmans en kaasmeester Peter Verbruggen.

Tv-presentator Tom Waes heeft niet alleen een passie voor gekke stunts en reizen, maar ook voor wijn. Daarom stelt Winefair hem met veel trots voor als ambassadeur van Winefair Masterglass in Antwerpen. Dat Tom Waes kennis van zaken heeft bewees hij al met zijn succesvolle Antwerpse wijnbar Soho. Naast wijn is er tijdens Masterglass ook ruimte voor andere specialiteiten. Liefhebbers van gin cocktails of craft beers kunnen tussen 26 en 27 november hun hart ophalen in Kasteel Den Brandt.

Würst on tour

Om het plaatje helemaal af te maken kan je tijdens Winefair proeven van verschillende combinaties van wijn en eten. Ook Vlaanderens bekendste tv-kok Jeroen Meus steekt de handen uit de mouwen. Voor deze speciale gelegenheid stuurt hij de Würst-foodtruck in de richting van Leuven, Gent, Antwerpen en Lanaken. Proef van de ideale match tussen wijn en het gekende Haute Dog-concept.

Naast de specialiteiten van de Leuvense kok kan je nog van veel andere delicatessen smullen op Winefair. Laat je onderdompelen in de beste combinaties van wijn met oesters, chocolade en kaas.

Exclusief design van Studio Pieter Stockmans

Tijdens Winefair in Lanaken wordt nog eens extra de aandacht gevestigd op de smaakvolle combinatie tussen kaas en wijn. Op 28 oktober wordt een exclusief kaasbord gelanceerd dat ontworpen is door kaasmeester Peter Verbruggen en ontwerper Pieter Stockmans. Eet en drink in stijl met dit bijzondere design.

Locatie en tickets

Winefair Leuven 18 tot 20 november

Brabanthal Leuven

Brabantlaan 1

3001 Leuven

Tickets zijn beschikbaar via www.winefair.be, bij de standhouders en bij de officiële verkooppunten.

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans