Win met Winefair een wijnreis naar Bourgogne!

Kirsten Bosmans
3 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Wie nog niet zeker is van een bezoekje aan Winefair, de wijnbeurs die komend weekend plaatsvindt in de Brabanthal in Leuven, hoeft niet meer te twijfelen. Bezoekers maken er namelijk kans op een wijnreis naar de Bourgogne ter waarde van 1.950 euro. Bestel dus gauw je ticket en wie weet maak je volgend jaar de reis van je leven.

Komend weekend, van 18 tot en met 20 november, vindt de 2de Winefair van Leuven plaats. Met 1.800 bezoekers was het vorig jaar de grootste wijnbeurs van Vlaams-Brabant. Dit jaar kan je genieten van 56 wijnstanden, maar ook van een heleboel culinaire verwennerijen zoals kazen, oesters en bonbons.

En daar blijft het niet bij. Bezoekers van Winefair Leuven, Masterglass Antwerpen en Winefair Pop-up Gent maken kans op een reis (ter waarde van 1.950 euro) naar Bourgogne. Het enige wat ze moeten doen, is op de beurzen op zoek gaan naar de stand van Davidsfonds en er het juiste antwoord geven op de vraag: ‘Hoeveel reizigers maakten in 2016 een wijnreis met Davidsfonds Cultuurreizen?’

Winefair is een organisatie van Primetime Communication Group. Meer info: www.winefair.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans