Win een fiets op de Leuvense Jaarbeurs

Kirsten Bosmans
2 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

De 71ste Jaarbeurs Leuven is in volle gang in de Brabanthal. Zo’n 185 standhouders tonen het beste wat ze in huis hebben maar er vallen ook prijzen te winnen. “Wie met de fiets naar de beurs komt, maakt kans om een mooie fiets te winnen”, zegt schepen van Handel en Sport Erik Vanderheiden (CD&V).

Van 26 augustus tot en met 3 september wordt in de Brabanthal in Leuven de 71ste Jaarbeurs georganiseerd. Naar goede gewoonte wordt de evenementenhal gevuld met ruim 185 standen die allerlei producten in de aanbieding hebben. Maar daar eindigt het niet want op de Jaarbeurs zijn ook mooie cadeautjes te krijgen en zelfs prijzen te winnen. Eén van de topacties is de tombola waarmee je fietsen van Venturelli kan winnen. “Dat klopt”, zegt schepen van Handel en Sport Erik Vanderheiden (CD&V). “De organisatoren van de Jaarbeurs werken samen met de stad Leuven om een bijdrage te leveren aan duurzame mobiliteit. Wie met de fiets naar de Jaarbeurs komt, kan deelnemen aan een tombola. Op het einde van de beurs worden de winnaars bekend gemaakt. Het is fijn dat Leuven Handelt en Primetime Communication Group als organisatoren mee op de spreekwoordelijke trein springen om de fiets te promoten als goed alternatief voor de wagen.”

Het wordt overigens een bijzondere beurs want voor het eerst moet de organisatie het stellen zonder sterhouder Marina Beullens die ruim dertig jaar lang de drijvende kracht was achter het evenement. De organisatoren zijn vastberaden om de erfenis van Marina in ere te houden. “We zullen Marina altijd blijven missen want ze had een enorme expertise. Ondanks het verlies gaan we verder en dat doen we naar goede gewoonte op 12.000 vierkante meter beursoppervlakte en met veel animatie. De Leuvense Jaarbeurs wordt een mooie afsluiter van de zomer.” Meer info: www.jaarbeursleuven.be

 

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans