Wijgmaalse poetsfirma Puuur zoekt 400 nieuwe huishoudhulpen Jobdag 21 september in de kantoren van Puuur

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Op donderdag 21 september organiseert Puuur een jobdag in heel Vlaanderen. In totaal zijn er vierhonderd vacatures in te vullen in de negentien Puuur kantoren. Met de wervingscampagne “Op zoek naar een toffe job dichtbij huis?” wil Puuur kandidaten aanmoedigen om te solliciteren.

Geen kuisvrouwen, wel huishoudhelden!

“Hoewel de job doorgaans met vrouwen geassocieerd wordt, groeit het aantal mannen gestaag. Puuur verwelkomt vrouwen én mannen, jong of iets minder jong en dankzij het flexibel werkschema zijn er heel wat mogelijkheden om deeltijds te werken. Na een selectieprocedure kunnen nieuwe medewerkers meteen aan de slag. Ze kunnen rekenen op correcte loon- en arbeidsvoorwaarden, krijgen een contract van onbepaalde duur en worden tijdig betaald voor elk gepresteerd uur. In de regiokantoren wordt gezorgd voor persoonlijke begeleiding en vorming”, zegt directeur dienstverlening Ilse Schepens. “Neen, wij hebben geen kuisvrouwen, wel huishoudhelden! Een diploma is geen vereiste. Voor een Puuur huishoudheld zijn talent en goesting dé superkrachten.” vult Ilse aan.

Jobdag in de kantoren van Provincie Vlaams-Brabant: 

Regiokantoor Aarschot     Leuvensestraat 64  3200 Aarschot  016 35 93 50
 puuur.aarschot@ons.be

Regiokantoor Haacht       Stationsstraat 83 3150 Haacht  016 44 18 20
 puuur.haacht@ons.be

Regiokantoor Halle       Volpestraat 46      1500 Halle  02 359 08 10
 puuur.halle@ons.be

Regiokantoor Opwijk     Stationsstraat 2    1745 Opwijk  052 36 95 00
 puuur.opwijk@ons.be

Regiokantoor Tienen    Grote Markt 48     3300 Tienen  016 76 80 10
 puuur.tienen@ons.be

Puuur, want bij ons draait het om u

Puuur met 3 u’s, want bij ons draait het om u, verzorgt huishoudhulp en strijkhulp bij particulieren via het systeem van dienstencheques. Vanuit negentien regiokantoren in Vlaanderen stuurt Puuur dagelijks 3.200 huishoudhulpen op pad om te poetsen, te strijken, boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden. Een hele ploeg medewerkers die bij 20.000 tevreden klanten paraat staat. Op die manier ondersteunt Puuur medewerkers én klanten in een betere combinatie tussen arbeid en gezin.

Puuur rekent op meer dan tien jaar ervaring als kwalitatieve dienstverlener, betrouwbare werkgever en diversiteitsvriendelijke organisatie. Puuur maakt deel uit van Ons, hét kwaliteitslabel voor huishoudhulp, kinderopvang, thuiszorg, vrouwenvereniging, zorgopleiding, … Ontdek een waaier aan kwaliteitsvolle dienstverlening en ervaring op ons.be

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer