WhatTheBox verkoopt webcamcovers voor het goede doel

Kirsten Bosmans
1 jaar geleden
door Kirsten Bosmans

Zeven laatstejaarsstudenten bedrijfsmanagement van UCLL richtten het bedrijfje WhatTheBox op. Deze groep biedt webcamcovers aan voor het goede doel Tout Bien – Okidoki. Daarnaast verkopen ze ook verschillende eerste-hulpboxen voor studenten.

Aurélie, Betty, Charlotte, Elvira, Florian, Louis en Ward zijn begonnen met een Small Business Project. Ze kregen de kans om onder de vleugels van UCLL en Vlajo (Vlaams jong ondernemen) een onderneming op te starten. Na enkele brainstormsessies en uitgebreide marktonderzoeken waren de concepten geboren. We starten met de verkoop van de computerbox en de bierbox. Deze zijn handige eerste-hulpkits voor studenten. In de computerbox kan je producten vinden om je laptop schoon te maken en in de bierbox producten om een bierbak te vervoeren met de fiets.

Naast het verkopen van de computer- en bierboxen wilden de studenten graag nog een extra steentje bijdragen voor het goede doel Tout bien-Okidoki. Dit is een vzw die suïcide bespreekbaar wil maken. Meerdere leden van het team hebben te maken gehad met een vriend of vriendin die onverwacht een einde aan hun leven maakte. Daarom wil WhatTheBox graag helpen om het aantal zelfdodingen aanzienlijk terug te dringen. Om Tout bien-Okidoki te steunen gaat WhatTheBox webcamcovers verkopen die de privacy op je laptop beschermen. De winst van de webcamcovers gaat integraal naar het goede doel.

Voor steun of meer info: www.whatthebox.be of info@whatthebox.be

Over de auteur

Kirsten Bosmans

Kirsten Bosmans