Web 2.0 Directory

Zoek in Leuven   ›  CAFE MARITIME

CAFE MARITIME

Dé plaats voor genieters

Charmante uitstraling en authentiek karakter? Café Maritime is de ideale plaats om te relaxen en te genieten van heerlijk eten! Café Maritime, oorspronkelijk een sashuis, doet sinds 1763 dienst als café-restaurant dat heel gekend is in het Leuvense.

Een opmerkelijk interieur en een idyllische sfeer karakteriseren de Maritime. Drie eyecatchers springen in het oog: de monumentale houten trap, de prachtige plavuizen vloer en de voorsteven van de boot 'Balbao', die dienst doet als bar.

Gastvrijheid is de sleutel tot succes. Het team van Café Maritime zorgt voor een gezellige culinaire avond naar jouw wensen. Goed weer? Dan kan je op het zonovergoten terras genieten van een hapje en een drankje.

Hou je van afwisseling? De Maritime biedt je een snelle snack, een kleine hap, maar ook klassieke hoofdgerechten en desserten staan op het menu. Eerder een BBQ-lover? Daar zijn tal van formules voor. Ook bierliefhebbers kunnen genieten van lekkere blonde en bruine bieren.

Rond de Maritime bruist het van de actriviteiten, van wandelingen en fietstochten tot een museum of een brouwerij. Ook de kleinsten worden niet vergeten. Zij kunnen zich uitleven in de speeltuin, het driehoekje of het springkasteel. Opties genoeg!

Café Maritime is geopend bij goed weer.

016 85 46 80
Sas 3, Haacht, België, Haacht