Web 2.0 Directory

Zoek in Leuven   ›  DE RODE KREEFT

DE RODE KREEFT

Dé kreeftenspecialist van Leuven en omstreken

De Rode Kreeft is het bekendste kreeftenrestaurant van het land. Na 25 jaar is de zaak een vaste waarde geworden in het Belgische culinaire landschap. Klanten komen dan ook uit verschillende provincies om aan tafel te gaan bij De Rode Kreeft. De Frans-Mediterraanse keuken biedt een groot aanbod van zeevruchten, kreeft, king crab en bouillabaisse.

De Rode Kreeft is recent verhuisd naar een locatie langs het festivalterrein van Werchter. Ze beschikt nu over een totaal vernieuwd, modern interieur. De gezellige invulling van het pand, waar overigens zeer veel licht binnenvalt, nodigt je meteen uit tot gezellig tafelen. Daarnaast heeft De Rode Kreeft nu ook een aangenaam buitenterras en een ruime parking ter beschikking.

Een leuk extraatje van het restaurant is de afhaaldienst. Daardoor kan je ook thuis genieten van de lekkernijen van De Rode Kreeft. Hoewel het restaurant op zondag gesloten is, is er toch de mogelijkheid om ‘s middags te genieten van de afhaalservice. Afhalingen op zondag kan je tot en met zaterdagavond bestellen.

Reserveren bij De Rode Kreeft is aangewezen en kan via onderstaande contactgegevens.

 

Openingsuren

ma
di
wo
do
vr
za
zo
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
18.00
18.00
18.00
18.00
18.00
x
x
...
...
...
...
...
x

 

016 29 79 17, 0476 20 41 15
Tarweland 10, Werchter, België, Werchter