Web 2.0 Directory

Zoek in Leuven   ›  DE KIEZEL

DE KIEZEL

  

Kleine snack of uitgebreid diner in antieke stijl

De Kiezel is gelegen tussen Aarschot en Rillaar, op de grote baan richting Scherpenheuvel. De zaakvoerders startten zo’n 18 jaar geleden met de zaak. Ze weerspiegelt echt de ‘goeie ouwe tijd’. Het verleden staat hier centraal en wordt ook duidelijk weergegeven in het interieur. Bij de restauratie van het gebouw werden zoveel mogelijk authentieke materialen gebruikt, zoals antieke vloertegels en originele stukken smeedwerk. Ook de toog is een unieke combinatie van antieke tegels en apotheekladen. De muren zijn bewerkt met muurschilderingen. Maar de blikvanger is de grote luster in het midden van de zaak.

De Kiezel biedt een Franse keuken aan, van een kleine snack tot een uitgebreide maaltijd. Je kan er dus terecht voor zowel een grote als een kleine honger. Ook voor zakenlunches en gezellige diners zit je bij De Kiezel goed. De brasserie presenteert verzorgde hedendaagse gerechten. Versheid is een absolute prioriteit in de keuken. Er is een uitgebreide keuze aan vis- en vleesgerechten. Kreeft ‘de kiezel’, met champagnesaus en juliennegroenten is een echte aanrader! Ook voor een slaatje of pasta ben je hier aan het juiste adres. Zelfs de zoetebekken hebben een ruime keuze aan ijsjes en andere desserten. Regelmatig wordt deze reeds uitgebreide menukaart aangevuld met seizoengebonden suggesties. Op feestdagen pakt de kiezel steeds uit met een speciaal menuutje.

Kortom, heerlijke maaltijden met aangepaste dranken, een fijne bediening in een interieur uit de tijd van toen en een gezellig terras voor de warmere zomerdagen... Reden genoeg om deze brasserie een keer te bezoeken.

 

Openingsuren

ma
di
wo
do
vr
za
zo
x
17.00
12.00
12.00
12.00
12.00
12.00
x
23.00
23.00
23.00
23.00
23.00
23.00

<div="openingsuren_item">

 

Keuken telkens open tot 21u30

 

016 50 08 24
Diestsesteenweg 491, Aarschot 3202