HET LAND AAN DE OVERKANT
Eigenzinnig verfijnd
Eigenzinnig, puur maar vooral verfijnd. Restaurant Het Land aan de Overkant aan de Léon Schreursvest in Leuven is al 18 jaar een vaste waarde in het culinaire landschap.
In Het Land aan de Overkant herontdek je gastronomie in een uitgepuurd, strak en warm kader.
Het team onder leiding van Luc Roelandt en Olivier Wijns straalt echte gastvrijheid en ongedwongenheid uit.
In de keuken creëert chef Pascal Vancouteren met drie à vier ingrediënten lichte, fijne en eigenzinnige gerechten. Een op en top moderne gastronomie, met respect voor het product.
Het Land aan de Overkant is bovendien een wijnrestaurant pur sang. De wijnkaart is een voorbeeld van een persoonlijke en doorleefde aanpak. Geen wijnarrangement à volonté maar een keuze per glas bij elk gerecht: eerder klassiek of liever gedurfd. Zowel de beginnende wijnliefhebber als de ervaren wijnfreak moet worden verwend en verrast.
Verwacht je niet aan gecompliceerde culinaire creaties, wel aan pure hedendaagse gerechten die perfect geserveerd worden voor een eerlijke prijs. De lunch kan op jouw vraag geserveerd worden binnen het uur. Sinds kort heeft het restaurant nog een extra troef: een mooie gastentafel in de open keuken!